Meepraten over de voedseltransitie in Haarlemmermeer? Lees verder.

Het is lekker weer en de vakantie komt eraan. Maar we zitten natuurlijk niet stil: het is hoog tijd voor een borrel!

Op vrijdag 7 Juli vanaf 15:00 uur nodigt HeelHaarlemmermeer (onderdeel van NMCX) je uit voor een informele borrel bij C-Bèta in Hoofddorp. Er wordt teruggeblikt op de Proeverij en het bijhorende Impactprogramma. Enkele projecten worden hierbij uitgelicht. Daarnaast is er ruim tijd om te netwerken en elkaar te leren kennen.

Meer weten over het Impactprogramma?

Het Impactprogramma, gestart door HeelHaarlemmermeer, wil de verschillende duurzaamheidstransities in de gemeente versnellen. Dit gebeurt door de kennis en krachten samen te brengen van inwoners, studenten, ondernemers, de gemeente en maatschappelijke organisaties.

Lees hier meer: heelhaarlemmermeer.nl/impactprogramma/

Meer weten over de Proeverij?

Vooruitlopend op de lancering van het Impactprogramma organiseerde HeelHaarlemmermeer op 12 mei de ‘Proeverij’. Ondernemers, bewoners, gemeente, scholieren en experts kwamen samen in The Farm Kitchen in Hoofddorp om te werken aan het versnellen van de voedseltransitie in Haarlemmermeer. Tijdens het evenement werden ideeën uitgewisseld over verschillende thema’s: de eiwittransitie, voedselverspilling, gezonde voeding, korte ketens en proeftuinen.

Vorige
Vorige

Koop geen plastic afval

Volgende
Volgende

Al 45.000 kilo tegels opgehaald bij de eerste deelnemers Haarlemmermeers Kampioenschap Tegelwippen!